Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Divý losos

 


Rodia sa v horných tokoch riek, kde tiež dospievajú. Následne putujú po prúde riek až do oceánu, kde strávia niekoľko ďalších rokov, aby sa mohli vrátiť späť do rodnej rieky. Každý asi poznal, že je reč o lososoch.  

Do MyFish letecky príde priamo z Kanady v krásnych sýto červených filetoch kulinárska delikatesa Losos nerka (Oncorhynchus nerka), ktorý je najvhodnejší práve na sashimi, kde úplne vyniká nad ostatnými používanými rybami. 
Červenú svalovinu nerka získa pojedaním zooplanktónu, ktorý obsahuje prírodné farbivo astaxanthín. To je považované za jeden z najsilnejších antioxidantov.
Sockeye, ako sú migrujúce lososy tiež nazývané, majú prirodzene pestrejšiu stravu a sú teda zdravšie, než lososy z chovu. Tukové línie dobre viditeľné hlavne u chovaných lososov sú u tých voľne žijúcich výrazne tenšie, čím je mäso ľahšie, pevnejšie a chutnejšie. 
Sezóna, kedy môžu rybárom brázdiacim kanadské vody Tichého oceánu uviaznuť v sieťach, je od júna do augusta. Je to doslova sezónna ryba. Rovnako, ako to bolo aj v minulom roku, sa budeme snažiť divého lososa v ponuke udržať celý čas. 
Prvé kúsky s hmotnosťou okolo 700g, z ktorých Vám radi odkrojíme kľudne aj jednu porciu, už konečne prišli. Kto by mohol týmto nádherným filetom odolať? 

Odporúčame rezervovať si priamo v aktuálnej ponuke.


21
jún





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: