|
Mladá sila slovenskej gastronómie
„Láska k vareniu ma napĺňala už od detstva a drží sa ma stále“: hovorí Patrik Neradovič, pravá ruka šéfkuchára reštaurácie Kubu Bory, ale tiež zároveň hlavná kuchárska tvár celého tímu MyFish.
Správny vzťah k surovinám, ich čerstvosti, lokálnosti a sezónnosti sa naučil už od svojej babičky, u ktorej trávil celú svoju mladosť. Rád o nej hovorí, že je excelentná kuchárka. Spojenie tejto skúsenosti z mladosti s tvrdou drinou v hotely na Cypre alebo moderná premena tradičnej dunajskej kuchyne v reštaurácii Flamender, bola tým najlepším predpokladom zapojiť sa do novej výzvy v otvorenej kuchyni Kubu Bory, kde dnes s nádychom Talianska pripravuje všetko od rýb až k cestovinám.
Možno aj to je dôvod, prečo jeho najobľúbenejším jedlom sú práve špagety Aglio olio.
S Patrikom máme v jedle a varení spoločnú nôtu. Práca s rybami ho oslovila natoľko, že sme sa dohodli na spolupráci, ktorou sa chceme s Vami podeliť o to najlepšie z morí, riek a rybníkov.
|
30 jún
|
|
|
|
|
|