|
Raje krídla
V stredu na Freshmarket dorazila chladené krídla raje bez kože a chrupaviek. Čo s nimi? Dusenie, pošírovanie alebo ľahké vyprážanie v panvici na masle. Maslo je ideálne v kombinácii s touto parybou, lebo skvelo podčiarkne jej výnimočnosť. Táto veľmi obľúbená lahôdka sa nesmie vystavovať príliš vysokej teplote, aby sa zachovala jej chuť. Aj v prípade veľkých krídel by dĺžka tepelnej úpravy nemala presahovať 15 až 20 minút. Raje sú veľmi dobrí plavci, ktorí sa zdržujú na morskom dne, kde sa celý deň schovávajú v piesku a ožívajú najmä v noci. Niektorí žijú v pobrežných vodách, iní v hľbkach na otvorenom mori a to po celom svete.
|
11 máj
|
|
|
|
|
|