Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Sardinky s maslom na konzumáciu po tepelnej úprave
115 g, konzerváreň La Belle-Iloise, Quiberon, Francúzsko

Moderná verzia tradičného receptu. Tieto sardinky naložené v masle s nádychom citrónu sa podávajú teplé. 
 
Najprv neotvorenú plechovku opláchnite pod tečúcou teplou vodou, aby sa maslo rozpustilo a obsah sa bude ľahšie vyberal. Obsah plechovky premiestnite do panvice a prehrejte sardinky na veľmi miernom ohni, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa.
 
Tieto sardinky môžete ohrievať niekoľkými spôsobmi:
- Na panvici: prehrievajte sardinky 3-4 minúty na veľmi miernom ohni s občasným miešaním, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa.
- V mikrovlnnej rúre: približne 1 minúta na 500 W.
- V rúre: predhrejte na 180 °C a prehrievajte sardinky s maslom asi 7 minút v miske alebo 10 minút zabalené v papieri na pečenie.
 
Zloženie: sardinky 70 %, maslo (mlieko) 26,5 %, citrónová šťava 2,3 %, soľ
 

7,95 € / ks

ks


NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: