Sardinky Nantaise na konzumáciu po tepelnej úprave
115 g, konzerváreň La Belle-Iloise, Quiberon, Francúzsko
Zahradná zelenina a víno Muscadet: to je poklona regiónu Nantes. Tento recept je ako stvorený pre tepelnú úpravu. Spojenie sardiniek, záhradnej zeleniny - paradajok, cibule, cesnaku a petržlenu - ktorá se tak hojne pestuje v záhradách pozdĺž brehov Loiry, a vína Muscadet. Tieto starostlivo vybrané ingrediencie tvoria nakoniec mimoriadne rafinovanú chuť. Najprv neotvorenú plechovku opláchnite pod tečúcou teplou vodou, obsah sa bude ľahšie vyberať. Tieto sardinky môžete ohrievať niekoľkými spôsobmi: - Na panvici: ohrievajte sardinky 3-4 minúty na veľmi miernom ohni s občasným miešaním, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa. - V mikrovlnnej rúre: približne 1 minúta na 500 W. - V rúre: predhrejte na 180 °C a ohrievajte sardinky s maslom asi 7 minút v miske alebo 10 minút zabalené v papieri na pečenie. Zloženie: sardinky 70 %, maslo (mlieko) 10,6 %), jablčný ocot (siričitany), cibuľa 4 %, biely ocot, paradajka, cesnak, soľ, slnečnicový olej, petržlen 0,5 %, víno Muscadet (siričitany) 0,3 %, zemiakový škrob
|
7,93 € / ks
|