|
Zamilujte si krevety
Viete, že tieto malé morské potvorky by ste nikdy nemali variť príliš dlho? Ľahko sa môže stať, že z nich bude nepožívateľná guma. Stačí im aj minúta. Uvarené sú vo chvíli, keď zmenia svoju priehľadnú farbu.
Ich chuť najlepšie vynikne v kombinácii s cesnakom, citrónom alebo na ázijský spôsob – s koriandrom, kari alebo zázvorom.
V našej ponuke nájdete krevety lúpané, s hlavou aj bez hlavy, surové aj predvarené. Vždy záleží na tom, ako ich chcete v kuchyni využiť.
Tie nelúpané sa pri príprave až tak nevysušia, lúpané sú zas výborné napríklad na prípravu v cestíčku. Ozajstnou lahôdkou sú červené argentínske krevety, ktorých chuť je prirovnávaná k homárovi a patria k najlepším krevetám vôbec.
Pozrite sa na našu ponuku:
|
15 apríl
|
|
|
|
|
|