Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Omáčka Mignonette na ustrice
Zoznam surovín:

1 šalotka
8 cl suchého červeného vína
8 cl červeného vínneho octu
korenie

Postup prípravy:

V Európe, hlavne však vo Francúzsku nie je na ustrice obľúbenejšej omáčky, než je Mignonette. Budete prekvapení, ale táto ľahko štipľavá omáčka s nádychom červeného vína je veľmi ľahká. Odporúčame použiť naozaj kvalitné červené suché víno.

 
1. krok
Šalotku zbavíme šupky a nasekáme na jemno. Spoločne s červeným vínom a červeným vínnym octom privedieme šalotku v malom hrnci pomaly k varu. Ľahko okoreníme, premiešame a odstavíme z platne. Dôležité je nechať omáčku aspoň 2 hodiny odležať, aby sa chute krásne prepojili. 
1 šalotka
8 cl suchého červeného vína
8 cl červeného vínneho octu
korenie
 
 
2. krok
Otvoríme surovú ustricu a uvoľníme ju. Pridáme malé množstvo omáčky a hneď podávame. 
ustrice
 

ĎALŠÍ RECEPTY

Fish and chips
Pečená kambala na fenikli a estragóne
Čert morský s parmskou šunkou a šalviou




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: