Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Údený pstruh s ľahkým zemiakovým šalátom
Zoznam surovín:

1 ks údeného pstruha dúhového

300 g zemiakov na šalát
5 lyžíc cremefraiche
1 lyžička dijónskej horčice
1 ks cibule šalotky
2 strúčiky cesnaku
vetvička rozmarínu
malý zväzok tymiánu
zväzok hladkolistého petržlenu
50 ml červeného vínneho octu
soľ a korenie

Postup prípravy:

1. krok
Zemiaky so šupkou uvaríme v osolenej vode spolu s rozmarínom, cesnakom a tymiánom. Teplé ich olúpeme a necháme vychladnúť.
300 g zemiakov na šalát
2 strúčiky cesnaku
vetvička rozmarínu
malý zväzok tymiánu
soľ
 
2. krok
Zemiaky nakrájame na malé kocky, pridáme jemne nakrájanú šalotku a dostatočne pokvapkáme červeným vínnym octom. Necháme asi pol hodinu odležať. Nenasiaknutý a prebytočný ocot scedíme.
1 ks cibule šalotky 
50 ml červeného vínneho octu
 
3. krok
Nakrájané zemiaky so šalotkou zmiešame s cremefraiche a dižónskou horčicou. Údeného pstruha opatrne vykostíme a filet položíme cez zemiakový šalát, ktorý sme pomocou formy umiestnili na tanier. Dozdobíme nasekaným hladkolistým petržlenom a olivovým olejom. Ľahko podľa chuti osolíme a okoreníme.
5 lyžíc cremefraiche
1 lyžička dijónskej horčice
zväzok hladkolistého  petržlenu
olivový olej
1 ks údeného pstruha dúhového
soľ a korenie
 

ĎALŠÍ RECEPTY

Ustrice so slaninou a brusnicami
Pražma so smotanovo šalviovou omáčkou
Pstruh lososovitý, hrozienka, píniové oriešky, smotana




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: