Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Grilovaný pstruh s jablkovo avokádovým šalátikom
Zoznam surovín:

 

pstruh dúhový (filet s kožou)

25 g avokádo
40 g jablká
7 g čakanka
5 g soľ
4 g domáce korenie (čokoláda – rasca)
4 g citrónová šťava
7 g olivový olej
 

Postup prípravy:

Tento recept vznikol v spolupráci s mladým talentovaným kuchárom Filipom Ondruškom, ktorý pracoval pre michelinské reštaurácie naprieč svetadielmi. Tri mesiace dokonca varil pre saudskoarabského princa. Vo svojich receptoch s obľubou používa bežné lokálne suroviny a naše ryby či morské plody. : „Tento recept som sa naučil v Mexiku od ekvádorského turistu, ktorý miloval spojenie avokáda a jabĺk. Ja som to doplnil mojou obľúbenou kombináciou čokoláda-rasca, ktorá má nezameniteľnú podobu a zanecháva v jedle obrovské emócie. Určite to vyskúšajte!“
 
1. krok
Avokádo a jablko nakrájame na malé kúsky, pridáme nadrobno nakrájanú čakanku. Dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
25 g avokádo
40 g jablká
7 g čakanka
5 g soľ
4 g citrónová šťava
 
2. krok
Na rozpálenej panvici si opečieme filet na olivovom oleji, najskôr zo strany s kožou, potom otočíme a dokončíme z druhej strany, osolíme.
pstruh dúhový (filet s kožou)
7 g olivový olej
 
3. krok
Servírovanie: Na tanier dáme jablkovo avokádový šalát, okoreníme korením čokoláda-rasca a na vrch filet - strana s kožou hore. 
4 g domáce korenie (čokoláda – rasca) 
 
Dobrú chuť!
 

ĎALŠÍ RECEPTY

Zubáč s naloženou mrkvou a tekvicou
Grilovaný špíz z tuniaka s ančovičkovým pestom
Cestoviny, treska, kôpor, biele víno




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: