|
Pražma, cibuľa, mäsový vývar, bylinky
Zoznam surovín:
Pražma zlatá alebo ružováCibuľa Silný mäsový vývar Cesnak Petržlen Tymián Rozmarín Zemiaky Olivový olej Soľ a korenie
|
|
Postup prípravy:
Cibuľu, cesnak a bylinky nakrájame na jemno, osolíme, okoreníme a zmiešame s olivovým olejom. Očistenú rybu zmesou naplníme. Druhú cibuľu nakrájame na kolieska a orestujeme na olivovom oleji spolu so zemiakom nakrájaným na menšie kúsky. Naplnenú rybu vložíme do zapekacej misy a obložíme ju zmesou orestovaných zemiakov. Podlejeme mäsovým vývarom a dáme piecť asi na 30 minút (podľa veľkosti ryby) do rúry predhriatej na 200°C. V priebehu pečenia môže dôjsť k odpareniu vývaru. V takom prípade priebežne vývar dopĺňame.
|
ĎALŠÍ RECEPTY
| Grilovaná chobotnica so šalátom zo zemiakov a fazúľ Grilovaná chobotnica s fazuľovým pyré Hustá zeleninová polievka s lososom a krevetami
|
|
|
|
|