Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Sendvič s údeným lososom a smotanovo-horčicovým dresingom
Zoznam surovín:

4 kaiserky

100 g kyslej smotany
zväzok kôpru
50 g dijónskej horčice
olivový olej
30 g kapár
1 citrón
rukola
1 uhorka
1 červená cibuľa
soľ a korenie
 

Postup prípravy:

1

Začneme výrobou dresingu. Do misky si dáme tri lyžice hustej kyslej smotany, dve lyžice horčice, nasekaný kôpor a pár kvapiek olivového oleja. Všetko dostatočne premiešame a doladíme korením a soľou. 
100 g kyslej smotany
50 g dijónskej horčice
zväzok kôpru
olivový olej
soľ a korenie
 
2. krok
Vyberieme si vhodný druh pečiva. My sme pre tento recept zvolili tmavú kaiserku. Výborný je tiež zľahka opečený toastový chlieb. Kaiserku prerežeme vodorovne na polovicu a spodnú časť bohato potrieme vyrobeným dresingom a poukladáme tenké plátky uhorky. 
4 kaiserky
1 uhorka
3. krok
Zasypeme rukolou a poukladáme plátky údeného lososa. Na záver pridáme kolieska červenej cibule a kapary. Všetko priklopíme horným dielom kaiserky a pustíme sa do toho.
200 g údeného lososa
1 červená cibuľa
rukola
30 g kapár

ĎALŠÍ RECEPTY

Fínska rybacia polievka lohikeitto
Mušle sv. Jakuba s pomarančom z Havaja
Zubáč, slanina, špargľa, smotana




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: